KRKONOŠE - BRÁDLEROVY BOUDY

předvánoční zimní pobyt pro děti i rodiny

17.- 22.12. 2022  (6 dní)

Říjnové dny se chýlí ke konci a já zazimovávám letní oblečky do krabice a místo nich se těším na ty teplejší svršky i spodky, které měly docela dlouhé volno. A chystáme pro vás tradiční zimní pobyt na "Brádlerkách". I když letos v předvánoční atmosféře. A jelikož se Slunovratí třídy rozrostly o nové děti a bouda zůstává stejná, pojedeme letos v naživáckém složení.

PRO KOHO JE POBYT PRIMA

• pro samostatně jedoucí děti od 6. let
  • pro mladší lyžaře 6.let s doprovodem (máma, táta, babi, děda, teta...)
  • pro celé rodiny s dětmi, věkově bez omezení :)

CO PLÁNUJEME ?

• sjezdové lyžování/snowboard  - pro děti budou k dispozici dva instruktoři (lyže, snowboard). Jeden po celý pobyt a druhý od pondělí do středy. Je tedy možné vzíti i úplné lyžařské začátečníky.  Vlek 200m od boudy, svah příjemný pro méně i více pokročilé
  • běžkování - s Lenkou, Ondrou a Martinou před chalupou, za chalupou, na hranice (nejen svých možností :)
  • sněhové radovánky - bobování, sněhové stavby, plné boty sněhu, rampouch u nosu aj.
  • saunování - sauna je hned za chalupou, k ochlazení stačí pobíhat venku s krásným výhledem na Špindlerův Mlýn, odvážní se chladí sněhem a ti nejvíc se noří do čerstvého přítoku ledové vody... aááá
  • večerní beseda, promítání, společné hry, čtení, dílničky, zpívání...

Autobusem jsme na horách za 4h, rolba nám vyveze bágly, ski a my si vyšlápneme asi 3km vzhůru k boudě.

Před dopoledním a odpoledním programem se vždy všichni sejdeme a děti si vyberou, do jaké aktivity se pustí. Lyže i běžky jsou dobrovolné, mohou jet s námi klidně jen děti bez "dřev"... leč doporučujeme přeci alespoň jedny přibalit! Děti to láká. Běžkařů každou sezónu přibývá :) Večerní aktivity budou společné - hry, sauna, tvořivé dílny, čtení...aj.

Cena zahrnuje: dopravu, pobyt, stravu 5 x denně, celodenní pitný režim, lyžařské instruktory a veškeré dění s Lenkou, Ondrou a Martinou. Odjíždět budeme v sobotu ráno (obědváme již na boudě) a vracet se budeme ve čtvrteční podvečer.

Zvlášť se platí: sauna (cca 50Kč/osoba) a vlek (90Kč/půl dne, 120Kč/celý den). Děti si zaznamenávají do veliké společné tabulky své aktivity a na konci pobytu vyúčtujeme jen to, co opravdu využily.

Ceník

• děti do 7 let                          8 500 Kč
  • děti do 11 let                         8 900 Kč
  • děti, studenti od 12 let     9 100 Kč
  • studenti nad 15 let             9 300 Kč
  • dospělí                                    5 900 Kč  (ubytování + plná penze)
  • DĚTI (0 -3 roky) - pokud není pro ně nárokováno vlastní lůžko a strava, mají pobyt zdarma

Poznámka k dopravě:  Vzhledem k malé obsazenosti pobytu, nevyužijeme autobus, ale svoz vlastními auty, což snížilo náklady na dopravu, viz upravený ceník.

V případě zrušení pobytu ze strany státu (nouzový stav apod.) vám bude vrácena plná cena. V případě zrušení pobytu z vaší strany, vám budeme vracet částku za pobyt + stravu.

Těšíme se na předvánoční zimní radovánky Lenka, Ondra, Martina a instruktoři Petr a Jarin.

A která je ta Martina? Tahle :)

Své děti prosím přihlaste do 20.11.2022. Poté vám zašleme bližší informace.

Pokud máte chuť jet úplně po vlastní ose, třeba i na méně dnů a pobýt v naší přítomnosti, rezervujte si svůj pobyt přímo přes boudu tu:   https://www.bradlerovy-boudy.cz/cenik-default/#cenik

Bouda má i vlastní půjčovnu různého vybavení:  https://www.bradlerovy-boudy.cz/cenik-sluzby/#cenik

Další fotky z našich pobytů na Brádlerkách...tu: Brádlerovy boudy 2020

BRÁDLEROVY BOUDY březen 2022