KRKONOŠE - BRÁDLEROVY BOUDY

zimní pobyt pro děti

5.1. - 10.1. 2020

OBSAZENO, napište nám pokud chcete býti náhradníky.

A je to tady! Někdo již přitápí v kamnech, svetry, bundy vytaženy ze skříní... léto ztrácí sílu a chlad se raduje. Je ten správný čas, chystat se na zimu. I my se připravujeme... a jeden kousek zimy prožijeme s dětmi opět na "Brádlerkách". Jako loňský rok pojedeme s dětmi a dospěláky ze ZŠ Slunovrat, čeká nás tedy veliká parta a plno zážitků!

CO PLÁNUJEME

• sjezdové lyžování (pro děti bude dopoledne i odpoledne k dispozici lyžařský instruktor Petr, který s námi celá léta jezdí), vlek 200m od boudy, svah příjemný pro začátečníky i pokročilé
  • běžkování  - s Lenkou a Ondrou, před chalupou, za chalupou, na hranice (nejen svých možností :)
  • sněhové radovánky  - bobování, sněhové stavby, záhraby...
  • saunování  - sauna je hned za chalupou, k ochlazení stačí pobíhat venku s krásným výhledem na Špindlerův mlýn, odvážní se chladí sněhem a ti nejvíc se noří do ledové vody...aááá
  • večerní beseda, promítání, společné hry, čtení, dílničky, zpívání...

Autobusem jsme v horách za 4h, rolba nám vyveze bágly, ski a v průběhu našeho výšlapu (cca 3km vzhůru :) se otočí pro ty nejmenší. Na boudě nám vaří opravdu vydatně 3x denně + 2 svačinky + celodenní pitný režim.

Před dopoledním a odpoledním programem se vždy všichni sejdeme a děti si mohou vybrat, do jaké aktivity se pustí. Lyže i běžky jsou dobrovolné, mohou jet s námi klidně jen děti bez "dřev"...leč doporučujeme přeci alespoň jedny přibalit! Děti to láká.

Cena zahrnuje dopravu, pobyt, stravu, lyžařského instruktora a veškeré dění.

Zvlášť se platí sauna (cca 20,-Kč/osoba) a vlek (40,-Kč/půl dne). Děti si zaznamenávají do veliké společné tabulky své aktivity a na konci pobytu vyúčtujeme jen to, co využily.

Ceník

• děti do 7 let     4 570,-Kč
  • děti do 11 let    4 670,-Kč
  • děti do 15 let    4 820,-Kč

Odjíždět budeme v neděli ráno (obědváme již na boudě) a vracet se budeme v páteční podvečer.

Po přihlášení dětí prosím uhraďte zálohu 1000,-Kč na č.ú. 4211108239/6800, ideálně do 14.10.2019. Zbylou částku bude potřeba uhradit do 13.12.2019.

OBSAZENO, napište nám pokud chcete býti náhradníky.