KRKONOŠE - BRÁDLEROVY BOUDY

zimní pobyt pro děti

3.1. - 8.1. 2021

Letní věci mizí ve skříních/krabicích a na povrch vyplouvají čepice, svetry, bundy, brusle... zima je za rohem. A to je ten správný čas, chystat se na paní zimu. I my se připravujeme... jeden kousek zimy plánujeme prožít s dětmi opět na "Brádlerkách". Jako tradičně pojedeme s dětmi a dospěláky ze ZŠ Slunovrat, čeká nás tedy veliká parta a plno zážitků!

CO PLÁNUJEME

sjezdové lyžování (pro děti bude dopoledne i odpoledne k dispozici lyžařský instruktor Petr, který s námi celá léta jezdí), vlek 200m od boudy, svah příjemný pro začátečníky i pokročilé

• běžkování  - s Lenkou a Ondrou, před chalupou, za chalupou, na hranice (nejen svých možností :)
  • sněhové radovánky  - bobování, sněhové stavby, plné boty sněhu, rampouch u nosu aj.
  • saunování  - sauna je hned za chalupou, k ochlazení stačí pobíhat venku s krásným výhledem na Špindlerův mlýn, odvážní se chladí sněhem a ti nejvíc se noří do ledové vody...aááá
  • večerní beseda, promítání, společné hry, čtení, dílničky, zpívání...

Autobusem jsme na horách za 4h, rolba nám vyveze bágly, ski a v průběhu našeho výšlapu (cca 3km vzhůru :) se otočí pro ty nejmenší. Na boudě nám Míra kuchař vaří opravdu vydatně 3x denně + 2 svačinky + celodenní pitný režim.

Před dopoledním a odpoledním programem se vždy všichni sejdeme a děti si vybírají, do jaké aktivity se pustí. Lyže i běžky jsou dobrovolné, mohou jet s námi klidně jen děti bez "dřev"... leč doporučujeme přeci alespoň jedny přibalit! Děti to láká.

Cena zahrnuje dopravu, pobyt, stravu, lyžařského instruktora a veškeré dění.

Zvlášť se platí sauna (cca 40,-Kč/osoba) a vlek (60,-Kč/půl dne). Děti si zaznamenávají do veliké společné tabulky své aktivity a na konci pobytu vyúčtujeme jen to, co opravdu využily.

Ceník

• děti do 7 let     4 700,-Kč
  • děti do 11 let    4 800,-Kč
  • děti do 15 let    4 900,-Kč

Odjíždět budeme v neděli ráno (obědváme již na boudě) a vracet se budeme v páteční podvečer.

Prosím přihlaste své děti závazně, zatím nebudeme vybírat žádné zálohy (vzhledem k aktuální situaci), přesto doufáme, že na hory pojedeme. Pokud budou příznivé vyhlídky, budeme vybírat zálohu 1 000 Kč do 3.12. a doplatek pobytu do 15.12.2020.

Své děti prosím přihlaste do středy 18.11.2020.

Podívejte se na všechny fotky z letošního pobytu na Brádlerkách...tu: Brádlerovy boudy 2020