červnová PREMANTURA

11.-18.6.  a  18.-25.6. 2022

OBSAZENA (můžeme vést v patrnosti případné náhradníky)

Jirka Smutný, náš stálý delegát, nás v pondělí vezme na naučnou procházku až na samý mys Kamenjak, s výhledem na maják Porer a širé moře. Potopíme se do jeskyně, kde dříve žili tuleni (brýle, šnorchl i ploutve s sebou). Uvidíte velikou část východního i západního pobřeží. Další dny si můžete vybrat z fakultativních výletů (loď, návštěva Puly, let nad mysem apod.)

Ubytování:  - ve stanech  pro 2-6 osob, které stojí na pevném dřevěném roštu. Nabízí dvě ložnice, molitany a polštář i přikrývku (povlečení a prostěradlo je nutné vzít vlastní). K dispozici je lednice, plynový vařič, nádobí, pohodlné posezení před stanem. Příbory je nutno přivést své.

- v zařízených karavanech  (jsou již obsazené)

Je možnost si objednat i mobilhome vzdálený cca 100m od našich stanů (uveďte do objednávky).

Cena :  7  nocí , pobytová taxa, spotřeba energií, stálý delegát, pojištění proti úpadku CK Travel club ČSAD Tišnov

Ceny v termínu  11.6.-18.6. 2021 (stan)

obsazený 2 osobami     2 200 Kč/ dospělý ;   2 000 Kč/dítě

obsazený 3 osobami     2 000 Kč/ dospělý ;   1 900 Kč/dítě

obsazený 4 osobami     1 800 Kč/ dospělý ;   1 700 Kč/dítě

5. a 6. osoba                      850 Kč/ dospělý ;   800 Kč/ dítě

Ceny v termínu  18.6.-25.6. 2021 (stan)

obsazený 2 osobami    3 300 Kč/ dospělý ;   3 100 Kč/dítě                            obsazený 3 osobami    3 100 Kč/ dospělý ;    2 900 Kč/dítě                          obsazený 4 osobami    2 600 Kč/ dospělý ;   2 400 Kč/dítě                              5. 5. a 6. osoba                          850 Kč/ dospělý ;    800 Kč/ dítě

Dětská cena platná do 11,99 věku dítěte.

Ceny za mobilhome vám pošlu osobně, chystá je CK dle aktuální situace.

Rezervace na ubytovací jednotku je platná po složení zálohy 500 Kč / osoba do 31.1.2021  na č.ú. 2602137150/2010+ do poznámky uveďte: Premantura+příjmení

Přihlášení posílejte na e-mail:    nazivo.z.s@gmail.com

• jména + příjmení všech účastníků
  • data narození
  • ubytování (stan, karavan, mobilhome)
  • způsob dopravy (vlastní auto nebo autobus CK

___________________________________

Doprava autobusem: 1 850 Kč/os., autobus jede v pátek večer od Grandu a ráno jsme v kempu Stupice, přímo u stanů. V sobotu odjíždí večer, nedělní ranní příjezd opět ke Grandu. V případě vlastní dopravy parkovací místo v kempu přímo u stanu 80 Kč/auto/noc.

Pobyt v krásné přírodě na samém jihu Istrie

Přírodní rezervace mys Kamenjak nabízí desítky kilometrů klidného i divokého pobřeží, oblázkové pláže, kamenné plotny, přístup do vody ze skal i jednu písečnou pláž. Náš kemp Stupice leží na hranici s rezervací, tudíž můžete každý den vyrazit a objevovat množství krás.

Termíny:    11.6.-18.6. 2022  (OBSAZEN)

18.6.-25.6. 2022 (OBSAZEN)

Stanová "vesnička" leží v milé části kempu, poblíž pláže i rezervace. Nabízí prostor pro společné povídání, zpívání, grilování, hraní her, tvoření, spaní pod širým nebem (karimatku, spacák, ideálně moskytiéru - třeba ze staré záclony s sebou)

My přichystáme do společného bytí 2-3 společné aktivity.

Vezměte si s sebou hudební nástroje, hry, nůž s pojistkou, baterku, pastelky, papíry, rukodělné tvoření, které máte rádi apod.

Turci po připlutí do Pirátské zátoky: "Divlji su, govore niki strašni ježik...oslobodi nas Bože i majko Božja...!" Mimo oblázkové pláže je dobré použít boty do vody :)