PREMANTURA

"Volimo ovo mjesto jako puno."

Jirka Smutný, náš stálý delegát, nás v pondělí vezme na naučnou procházku až na samý mys Kamenjak, s výhledem na maják Porer a širé moře. Potopíme se do jeskyně, kde dříve žili tuleni (brýle, šnorchl i ploutve s sebou). Uvidíte velikou část východního i západního pobřeží. Další dny si můžete vybrat z fakultativních výletů (loď, návštěva Puly, let nad mysem apod.)

Ubytování:  - ve stanech (máme k dispozici všech 12 stanů)  pro 2-6, které stojí na pevném dřevěném roštu. Nabízí dvě ložnice, molitany a polštář i přikrývku (povlečení a prostěradlo je nutné vzít vlastní!). K dispozici je lednice, plynový vařič, nádobí, pohodlné posezení před stanem. Příbory je nutno přivést své.

- v zařízených karavanech (máme k dispozici dva, uveďte do objednávky)

Je možnost si objednat i mobilhome vzdálený cca 100m od našich stanů (uveďte do objednávky).

Cena : 7 či 14 nocí , pobytová taxa, spotřeba energií, stálý delegát, pojištění proti úpadku CK Travel club ČSAD Tišnov

Ceny v termínu 20.-27.6. 2020

Stan obsazený 2 osobami - 3 040 Kč/ dospělý ; 2 750 Kč/dítě               Stan obsazený 3 osobami - 2 850 Kč/ dospělý ; 2 590 Kč/dítě               Stan obsazený 4 osobami - 2 480 Kč/ dospělý ; 2 250 Kč/dítě                      5. a 6. osoba ve stanu  - 790 Kč/ dospělý ; 760 Kč/ dítě

Ceny v termínu 27.-4.7. 2020

Stan obsazený 2 osobami - 3 230 Kč/ dospělý ; 2 950 Kč/dítě              Stan obsazený 3 osobami - 2 940 Kč/ dospělý ; 2 670 Kč/dítě               Stan obsazený 4 osobami - 2 690 Kč/ dospělý ; 2 450 Kč/dítě                   5. a 6. osoba ve stanu - 780 Kč/ dospělý ; 750 Kč/ dítě

V případě pobytu na oba dva týdny, sleva z ceny v druhém termínu 100 Kč / osoba.

Dětská cena platná do 11,99 věku dítěte.

Ceny za karavan a mobilhome vám pošlu osobně. Karavany máme  jen dva, proto tu nechci vypisovat dlouhé tabulky. Cenu mobilhome nám CK chystá.

Rezervace na ubytovací jednotku je platná po složení zálohy min. 500 Kč/osoba do 19.1. 2020. Další splátka do 19. 4. 2020.

___________________________________

Přihlášení na e-mail: nazivo.z.s@gmail.com

• jména + příjmení všech účastníků
  • data narození
  • ubytování (stan, karavan, mobilhome)
  • způsob dopravy (vlastní auto nebo autobus CK)

___________________________________

Doprava autobusem: 1 870 Kč/os., autobus jede v pátek večer od Grandu a ráno jsme v kempu Stupice, přímo u stanů. V sobotu odjíždí večer, nedělní ranní příjezd opět ke Grandu. V případě vlastní dopravy parkovací místo v kempu přímo u stanu 80 Kč/auto/noc.

Platba:   č.ú. 4211108239/6800, VS + do textu uveďte své jméno+Premantura

VS 2027  první týden 20.-27.6. 2020

VS 2704  druhý týden  27.-4.7. 2020

VS 2004 pro oba týdny  20.6. -4.7. 2020

Pobyt v krásné přírodě na samém jihu Istrie

Přírodní rezervace mys Kamenjak nabízí desítky kilometrů klidného i divokého pobřeží, oblázkové pláže, kamenné plotny, přístup do vody ze skal i jednu písečnou pláž. Náš kemp Stupice leží na hranici s rezervací, tudíž můžete každý den vyrazit a objevovat množství krás.

Termíny:    20.-27.6. 2020   a   27.6.-4.7. 2020

Stanová "vesnička" leží v milé části kempu, poblíž pláže i rezervace. Nabízí prostor pro společné povídání, zpívání, grilování, hraní her, tvoření, spaní pod širým nebem (karimatku, spacák, ideálně moskytiéru - třeba ze staré záclony s sebou)

My přichystáme do společného bytí 2-3 společné aktivity.

Vezměte si s sebou hudební nástroje, hry, nůž s pojistkou, baterku, pastelky, papíry, rukodělné tvoření, které máte rádi apod.

Turci po připlutí do Pirátské zátoky: "Divlji su, govore niki strašni ježik...oslobodi nas Bože i majko Božja...!" Mimo oblázkové pláže je dobré použít boty do vody :)