PREMANTURA  září

5.9.-12.9.2020

"Volimo ovo mjesto jako puno."

Jirka Smutný, náš stálý delegát, nás v pondělí vezme na naučnou procházku až na samý mys Kamenjak, s výhledem na maják Porer a širé moře. Potopíme se do jeskyně, kde dříve žili tuleni (brýle, šnorchl i ploutve s sebou). Uvidíte velikou část východního i západního pobřeží. Další dny si můžete vybrat z fakultativních výletů (loď, návštěva Puly, let nad mysem apod.)

Ubytování:  - ve stanech (máme k dispozici všech 12 stanů)  pro 2-6, které stojí na pevném dřevěném roštu. Nabízí dvě ložnice, molitany a polštář i přikrývku (povlečení a prostěradlo je nutné vzít vlastní!). K dispozici je lednice, plynový vařič, nádobí, pohodlné posezení před stanem. Příbory je nutno přivést své.

- v zařízených karavanech (máme k dispozici jeden, uveďte do objednávky)

Je možnost si objednat i mobilhome vzdálený cca 100m od našich stanů (uveďte do objednávky).

Cena : 7  nocí , pobytová taxa, spotřeba energií, stálý delegát, pojištění proti úpadku CK Travel club ČSAD Tišnov

Ceny v termínu 5.9.-12.9. 2020 (stan či karavan)

obsazený 2 osobami - 1 950 Kč/ dospělý ; 1 770 Kč/dítě                obsazený 3 osobami - 1 590 Kč/ dospělý ; 1 440 Kč/dítě                obsazený 4 osobami - 1 490 Kč/ dospělý ; 1 350 Kč/dítě                             5. a 6. osoba              - 750 Kč/ dospělý ; 700 Kč/ dítě

Dětská cena platná do 11,99 věku dítěte.

Ceny za mobilhome vám pošlu osobně, chystá je CK dle aktuální situace.

Přihlášení nám pošlete do neděle 23.8. 2020 (to nám CK drží rezervaci stanů a karavanu). Info o platbě obdržíte po přihlášení.

Na e-mail:  nazivo.z.s@gmail.com

• jména + příjmení všech účastníků
  • data narození
  • ubytování (stan, karavan, mobilhome)
  • způsob dopravy (vlastní auto nebo autobus CK)

___________________________________

Doprava autobusem: 1 870 Kč/os., autobus jede v pátek večer od Grandu a ráno jsme v kempu Stupice, přímo u stanů. V sobotu odjíždí večer, nedělní ranní příjezd opět ke Grandu. V případě vlastní dopravy parkovací místo v kempu přímo u stanu 80 Kč/auto/noc.

Pobyt v krásné přírodě na samém jihu Istrie

Přírodní rezervace mys Kamenjak nabízí desítky kilometrů klidného i divokého pobřeží, oblázkové pláže, kamenné plotny, přístup do vody ze skal i jednu písečnou pláž. Náš kemp Stupice leží na hranici s rezervací, tudíž můžete každý den vyrazit a objevovat množství krás.

Termíny:    5.9.-12.9. 2020

Stanová "vesnička" leží v milé části kempu, poblíž pláže i rezervace. Nabízí prostor pro společné povídání, zpívání, grilování, hraní her, tvoření, spaní pod širým nebem (karimatku, spacák, ideálně moskytiéru - třeba ze staré záclony s sebou)

My přichystáme do společného bytí 2-3 společné aktivity.

Vezměte si s sebou hudební nástroje, hry, nůž s pojistkou, baterku, pastelky, papíry, rukodělné tvoření, které máte rádi apod.

Turci po připlutí do Pirátské zátoky: "Divlji su, govore niki strašni ježik...oslobodi nas Bože i majko Božja...!" Mimo oblázkové pláže je dobré použít boty do vody :)