PREMANTURA

Jirka Smutný, náš stálý delegát, nás v pondělí vezme na naučnou procházku až na samý mys Kamenjak, s výhledem na maják Porer a širé moře. Potopíme se do jeskyně, kde dříve žili tuleni (brýle, šnorchl i ploutve s sebou). Uvidíte velikou část východního i západního pobřeží. Další dny si můžete vybrat z fakultativních výletů (loď, návštěva Puly, let nad mysem apod.)

Ubytování: ve stanech  pro 2-6 osob, které stojí na pevném dřevěném roštu. Nabízí dvě ložnice, molitany a polštář i přikrývku (povlečení a prostěradlo je nutné vzít vlastní!). K dispozici je lednice, plynový vařič, nádobí, pohodlné posezení před stanem. Příbory je nutno přivést své. Je možnost si objednat i mobilhome (uveďte do objednávky).

Cena: 7 nocí, pobytová taxa, spotřeba energií, stálý delegát, pojištění proti úpadku CK Travel club ČSAD Tišnov

Stan obsazený 2 osobami - 1 990 Kč/os.                                       Stanobsazený 3 osobami - 1 890 Kč/os.                                                   Stan obsazený 4 osobami - 1 790 Kč/os.                                                         5. a 6. osoba ve stanu  - 790 Kč/os.

Rezervace na ubytovací jednotku je platná po složení zálohy min. 1 000 Kč/stan do 15. 2. 2019. Další splátka do 31. 4. 2019.

Přihlášení na e-mail: nazivo.z.s@gmail.com   (uveďte jména, data narození, doprava - autobus či auto)

Doprava autobusem: 1 850 Kč/os., autobus jede v pátek večer od Grandu a ráno jsme v kempu Stupice, přímo u stanů. V sobotu odjíždí večer, nedělní ranní příjezd opět ke Grandu. V případě vlastní dopravy parkovací místo v kempu přímo u stanu 80 Kč/auto/noc.

Slevy: děti do 12 let sleva -10 % z ceny ubytování uvedené v tabulce, pro stálé klienty sleva -5%

Platba:   č.ú. 4211108239/6800, VS 1522, do textu uveďte své jméno+Premantura

Pobyt v krásné přírodě na samém jihu Istrie

Přírodní rezervace mys Kamenjak nabízí desítky kilometrů klidného i divokého pobřeží, oblázkové pláže, kamenné plotny, přístup do vody ze skal i jednu písečnou pláž. Náš kemp Stupice leží na hranici s rezervací, tudíž můžete každý den vyrazit a objevovat množství krás.

Termín: 15.-22.6.2019 (při včasné rezervaci je možné si pobyt prodloužit na 14 dní)

Stanová "vesnička" leží v milé části kempu, poblíž pláže i rezervace. Nabízí prostor pro společné povídání, zpívání, grilování, hraní her, tvoření, spaní pod širým nebem (karimatku, spacák, ideálně moskytiéru - třeba ze staré záclony s sebou)

My přichystáme do společného bytí 2-3 dílničky.

Vezměte si s sebou hudební nástroje, hry, nůž s pojistkou, baterku, pastelky, papíry, rukodělné tvoření, které máte rádi apod.

Turci po připlutí do Pirátské zátoky: "Divlji su, govore niki strašni ježik...oslobodi nas Bože i majko Božja...!" Mimo oblázkové pláže je dobré použít boty do vody :)