ROK 2020 - PLÁNOVANÉ POBYTY

KRKONOŠE  5.-10.1. 2020

Brádlerovy boudy

Toto místo máme moc rádi a každoročně se sem s dětmi vracíme. Lyžujeme (pod vedením instruktorů) na vlastním svahu - vhodné i pro začátečníky, běžkujeme, bobujeme, stavíme, saunujeme se, děláme co kdo má rád (na společném setkání - po snídani a po obědě, si děti zvolí aktivitu, které se účastní)... užíváme hor, samoty, sněhu, tmy, zimy, veliké party kamarádů (jedeme společně se ZŠ Slunovrat).

Během září upřesníme detaily pobytu a spustíme pro děti přihlašování!  Horám AHOJ!

CHORVATSKO

Premantura

20.6.-4.7. 2020

I Premantura je naše oblíbená destinace :) Tento pobyt je určen pro rodiny s dětmi...je to takové volné soužití ve stanové vesničce (stany jsou plně vybaveny pro 4-6 osob), krásné moře na dosah...je zde mnoho prostoru pro společné i vlastní aktivity (vodní, tvořivé, výlety do okolí, sběr bylin, spaní pod širým nebem, ranní nákup čerstvých ryb od rybáře a večerní společné grilování na pláži...).

Na podzim upřesníme detaily letního pobytu. Bude možné vyrazit na jeden týden i na celých 14 dní! Už teď se těšíme :)