PREMANTURA

8.-15.6.  a  15.-22.6. 2024

Jirka Smutný, náš stálý delegát, nás v pondělí vezme na naučnou procházku až na samý mys Kamenjak, s výhledem na maják Porer a širé moře. Potopíme se do jeskyně, kde dříve žili tuleni (brýle, šnorchl i ploutve s sebou). Uvidíte velikou část východního i západního pobřeží. Další dny si můžete vybrat z fakultativních výletů (loď, návštěva Puly, let nad mysem apod.)

Ubytování:  - ve stanech  pro 2-6 osob, které stojí na pevném dřevěném roštu. Nabízí dvě ložnice, molitany a polštář i přikrývku (povlečení a prostěradlo je nutné vzít vlastní). K dispozici je lednice, plynový vařič, nádobí, pohodlné posezení před stanem. Příbory je nutno přivést své.

- v zařízených karavanech

Je možnost si objednat i mobilhome vzdálený cca 100m od našich stanů (uveďte do objednávky).

Cena :  7  nocí , pobytová taxa, spotřeba energií, stálý delegát, pojištění proti úpadku CK Travel club ČSAD Tišnov

STAN - ceny v termínu  8.-15.6. 2024

obsazený 2 osobami     3 290 Kč/ dospělý      2 990 Kč/dítě              obsazený 3 osobami     2 990 Kč/ dospělý      2 790 Kč/dítě              obsazený 4 osobami     2 690 Kč/ dospělý      2 520 Kč/dítě                            5. a 6. osoba                      1 750 Kč/ dospělý       1 680 Kč/ dítě

STAN - ceny v termínu  15.-22.6. 2024

obsazený 2 osobami    4 640 Kč/ dospělý      4 250 Kč/dítě                            obsazený 3 osobami    4 290 Kč/ dospělý       3 960 Kč/dítě                          obsazený 4 osobami    3 540 Kč/ dospělý       3 280 Kč/dítě                            5. a 6. osoba                     1 750 Kč/ dospělý        1 680 Kč/ dítě

KARAVAN - ceny v termínu 8.-15.6. 2024

KARAVAN - ceny v termínu 15.-22.6. 2024

obsazený 2 osobami    4 890 Kč/ dospělý       4 490 Kč/dítě                   obsazený 3 osobami   4 390 Kč/ dospělý ;      4 050 Kč/dítě                  obsazený 4 osobami    3 790 Kč/ dospělý ;     3 500 Kč/dítě

Dětská cena platná do 11,99 věku dítěte.

Ceny za mobilhome vám pošlu osobně, chystá je CK dle aktuální situace.

Rezervace na ubytovací jednotku je platná po složení zálohy 500 Kč / osoba do 15.1.2024 na č.ú. 2602137150/2010, VS 062024 + do poznámky uveďte: Premantura+příjmení

Přihlášení posílejte na e-mail:    nazivo.z.s@gmail.com

• jména + příjmení všech účastníků
  • data narození
  • ubytování (stan, karavan, mobilhome)
  • způsob dopravy (vlastní auto nebo autobus CK

___________________________________

Doprava autobusem: 2 100 Kč/os., autobus jede v pátek večer od Grandu a ráno jsme v kempu Stupice, přímo u stanů. V sobotu odjíždí večer, nedělní ranní příjezd opět ke Grandu. V případě vlastní dopravy parkovací místo v kempu u stanu 100 Kč/auto/noc.

Pobyt v krásné přírodě na samém jihu Istrie

Přírodní rezervace mys Kamenjak nabízí desítky kilometrů klidného i divokého pobřeží, oblázkové pláže, kamenné plotny, přístup do vody ze skal i jednu písečnou pláž. Náš kemp Stupice leží na hranici s rezervací, tudíž můžete každý den vyrazit a objevovat množství krás.

Termíny:     8.6.-15.6. 2024      stany, karavan obsazen  (možnost mobilhome)

15.6.-22.6. 2024   stany, karavan obsazen  (možnost mobilhome)

Stanová "vesnička" leží v milé části kempu, poblíž pláže i rezervace. Nabízí prostor pro společné povídání, zpívání, grilování, hraní her, tvoření, spaní pod širým nebem (karimatku, spacák, ideálně moskytiéru - třeba ze staré záclony s sebou)

Osvědčila se nám nástěnka s nápady a aktivitami, které si navzájem nabízíme ke společnému sdílení (ranní jóga, rituály, večerní čtení, bojovky, přednáška o mořských živočiších, výroba šperků, procházka, výprava na bylinky, hudební večírek, grilování na pláži aj.  podle toho, v jakém složení se tam zase sejdeme :)

Vezměte si s sebou hudební nástroje, hry, nůž s pojistkou, baterku, pastelky, papíry, rukodělné tvoření, které máte rádi apod.

Turci po připlutí do Pirátské zátoky: "Divlji su, govore niki strašni ježik...oslobodi nas Bože i majko Božja...!"

Mimo oblázkové pláže je dobré použít boty do vody :)

Storno podmínky

Klient má právo kdykoliv potvrzenou rezervaci pobytu zrušit 1 měsíc před datem příjezdu bez nároků na stornopoplatek. Rezervace musí být zrušena písemně na náš e-mail (nazivo.z.s@gmail.com). Na pozdější storna pobytu se vztahují následující podmínky:

• 30 - 15 dnů před příjezdem 25% z celkové ceny
  • 14 - 7 dnů před příjezdem 50% z celkové ceny
  • 6 - 2 dny před příjezdem 80% z celkové ceny
  • 1 den před příjezdem 100% z celkové ceny

Tyto podmínky korespondují s aktuálními platnými právními normami.